Stappenplan: van een idee naar een fantastisch feest

Stappenplan

1

Een reden om te feesten?

Of zelf geen reden maar wel de zin om een feest of event te plannen? Dat klinkt alvast goed. Maar wat nu?

2

Eerste contact

Een mailtje is verstuurd of je hebt aan de telefoon gehangen met Jette of Katrien en we zijn vertrokken.

3

Eerste afspraak

Je zit samen met Femke om eens te kijken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Wij tonen jullie alle mogelijkheden. Graag een totale feestbeleving of originele streetfood of toch een menu op maat?

4

Laat de inspiratie de vrije loop

Tussen het eerste contact en het event zelf laten we de inspiratie de vrije loop. We gaan op zoek naar nieuwe smaken, originele beleving of een persoonlijke toets die we aan het event kunnen geven. Ook ons belevenisweekend is er om jou te laten voelen welke sfeer we graag creëren.

5

Persoonlijk kantje

Op zoek naar dat wat voor jou belangrijk is!

6

Laten we contact houden

Als je toch nog iets wilt toevoegen, of je hebt vegi’s in jouw gezelschap, we staan steeds klaar om jou te woord te staan.

7

Start van de voorbereidingen

Onze chef gaat aan de slag om met verse, lokale en ambachtelijke producten pure gerechten te maken om te serveren op uw event. We blijven zoeken naar nieuwe en verfrissende smaken. Het buffet wordt geplaatst op de locatie, de bloemen komen op tafel, het personeel wordt gebrieft. Klaar voor dé dag!

8

Dé dag zelf

Het is zover! Vanaf nu kan je alles loslaten. Alles is gepland, de aperitief staat klaar, het vlees ligt op de OFYR, de salades staan op het buffet. Genieten maar!

Klaar voor een volledige feestbeleving? We doen er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen.
Neem contact op