Bar Basil

De gezelligste plaats om te vertoeven in hartje Antwerpen!

Bar Den is de nieuwe centrale hub op Winter in Antwerpen, van zaterdag 7 december tot en met zondag 5 januari 2020 op het Steenplein. 

Met een Vuurboom centraal en de vele kacheltjes, is dit één van de meest stemmige plekken van Winter in Antwerpen. Wie zin heeft om wat gezellig te keuvelen of zich even wil opwarmen onder een winterse sterrenhemel, schuift hier gewoon aan.

Op de unieke setting van het Steenplein zal Bar Den landen met een grote overdekte schuur. Daarnaast zullen we werken met een overdekt centraal podium, zeer veel groen en kerstbomen, gezellige en belevingsvolle terrasgelegenheid, verwarmingselementen met aandacht voor jong en oud. Kortom de ideale locatie voor een hapje en een drankje!

Ontdek onze B2B concepten

Geef je businessevent een buitengewone uitstraling, dit in unieke setting tijdens “Winter in Antwerpen”. Sowieso de leukste kerstmarkt tijdens de gezelligste periode van het jaar.

Dé ideale eindejaar happening voor uw klanten, partners of collega’s, of de perfecte nieuwjaar drink! Bar Den verzorgt dit graag en met veel enthousiasme tot in de kleinste puntjes, van A tot Z.

Capaciteit

Geschikt voor

Adres

Poeyelheide

2275 Gierle

Terug naar overzicht