Art Center Hugo Voeten

Welkom in Art Center Hugo Voeten! Deze unieke locatie ligt in het groene hart van de Kempen. De industriële architectuur verraadt dat deze plek ooit een graanfabriek was. Dankzij een prachtige renovatie van de architecten Wouter Bastijns en Barent Bulcke, herbergt het complex vandaag de privécollectie van ondernemer Hugo Voeten (1940–2017). Hij was een gepassioneerd kunstverzamelaar met een eclectische smaak. Zijn collectie omvat parels uit de moderne en hedendaagse kunst met werk van o.a. Panamarenko, Frans Masereel, Léon Spilliaert, Ciprian Mureşan, Thierry De Cordier, Chiharu Shiota, Marlène Dumas, ...

Het Art Center is een multi-inzetbare en flexibele locatie waar de meest uiteenlopende zakelijke events kunnen plaatsvinden. Denk hierbij aan meetings, productpresentaties, zakelijke recepties, seminaries, voordrachten, boekvoorstellingen of jaarvergaderingen. De grote karaktervolle ruimtes met industriële look en een waaier aan kunst zorgen telkens voor een gepast kader.

U kan tijdens uw event het Art Center onder leiding van een gespecialiseerde gids bezoeken. Zo ontdekt u het verhaal achter de verschillende prachtige kunstwerken die regelmatig roteren in het gebouw en in de collectie.

Capaciteit

Te bepalen

Geschikt voor

B2B-events, recepties, productpresentaties, conferenties, conventies, netwerkevents

Adres

Vennen 20

2200 Herentals

Terug naar overzicht