Maak het gezellig met familie en vrienden

Elke reden is goed om te feesten. Nodig jij je familie en vrienden uit om samen iets te vieren? Onze partnerlocaties zijn geschikt voor elk soort feest. Een romantisch trouwfeest, een huwelijksverjaardag, een babyborrel, een lentefeest of een communiefeest.

Wij zijn lid van BECAS

BECAS (Belgian Event Caterer Association) is een network van kwaliteitsbewuste en toonaangevende Belgische event cateraars. BECAS is opgericht met als doelstellingen het ondersteunen van haar leden in hoogwaardig en kwalitatief ondernemen, het bieden van een informeel platform voor het opdoen van inspiratie, het uitwisselen van kennis en het delen van ervaring. Door haar leden te ondersteunen waarborgt en verbetert BECAS actief de kwaliteit en het imago van de Belgische event cateringbranche.

Feesten op locatie

Wij transformeren elke locatie – binnen of buiten – tot de perfecte plek om te feesten. Daarnaast selecteerden wij een aantal vaste stijlvolle, exclusieve locaties in de provincie Antwerpen. Deze beschikken over voldoende capaciteit én zijn dankzij alle aanwezige faciliteiten uitermate geschikt voor jouw huwelijksfeest, familiefeest of bedrijfsfeest.